Diensten

We ontwikkelen betontechnische oplossingen voor zowel particulieren als zakelijke partijen, voor eenvoudige tot zeer gecompliceerde vraagstukken. Dit kan zijn: het adviseren over de benodigde type betonpompen, betontechnische vraagstukken over betonmengsels, werkvloeren van schuimbeton of vloeispecie. Het demmeren van rioolen of uit het werk gestelde leidingen. Het opvullen van kruipruimtes. Het liften van verzakte betonvloeren.

Deze adviezen kunnen wij ook uitvoeren. Hiervoor hebben wij onder andere de beschikking over onze compacte betonpomp die verschillende mortels kan verpompen zoals cementgebonden gietmortel, anhydriet, maar ook betonmortels zoals: kifbeton 2-8 mm en spramixbeton tot een korrelgrote van 16 mm dit alles met een maximale capaciteit van 15m3 per uur.

Aanwezigen slangen op de combipomp:
100 m slang met een diameter van 65 mm voor spramixbeton van 4-16 mm. 80 m slang met een diameter van 50 mm voor spramixbeton van 4-16 of voor kifbeton 2-8 mm. 20 m eindslang met een diameter van 40 mm voor kifbeton van 2-8 mm en cementgebonden gietmortels en anhydriet.

Toepassingen

Het storten van funderingen of ruwe vloeren ook op moeilijk bereikbare plaatsen, het vullen van schroefpalen, het vullen van naden van kanaalplaten het verpompen van cementgebonden gietmortels en anhydriet voor zowel woningbouw als kantoorcomplexen.